Diferenciace mezd v období ekonomické transformace - Červenková, A.
Prechodom na trhovú ekonomiku príjmová nerovnosť domácností závisí od diferencovaných príjmov ekonomicky aktívnych členov domácností. Diferenciácia majetková, príjmová a mzdová. Štruktúra celkových peňažných príjmov domácností. Hodnotenie celkovej mzdovej diferenciácie.