Niektoré modely odmeňovania vo väzbe na kolektívne zmluvy a životnú úroveň obyvateľstva - Valkovič, J.
Modely odmeňovania pracovníkov podľa kolektívnej zmluvy, ekonomickej efektívnosti a sociálnej spravodlivosti. Stupnica platových taríf podľa platových tried a pásiem. Zmluvné platy. Diferenciácia v odmeňovaní.