Odmeňovanie zamestnancov pri vymenovaní do funkcie - Mačuha, Miroslav
Všeobecné zásady odmeňovania menovaných pracovníkov podľa Zákonníka práce. Vedúci pracovníci súkromných zamestnávateľov. Vedúci pracovníci v rozpočtových a príspevkových organizáciách. Vedúci pracovníci v štátnych podnikoch a akciových spoločnostiach.