K některým otázkám podnikového vzdělávání pracovníků - Koubek, Josef
Vzdelávanie pracovníkov v systéme personálnej práce. Podniková politika a stratégia vzdelávania pracovníkov. Identifikácia potreby vzdelávania. Plánovanie podnikového vzdelávania pracovníkov. Vyhodnocovanie výsledkov vzdelávania a účinnosti vzdelávacieho programu.