Oživení hospodářství nestačí k likvidaci nezaměstnanosti - Barnard, B.
Nezamestnanosť i naďalej pretrváva v krajinách EÚ. Celková nezamestnanosť v EÚ dosiahla v marci 1995 10,8 perc., t.j. 17,9 miliónov obyvateľov. Vytvorenie pracovných miest. Legislatíva EÚ.