Nájomné a ďalšie výdavky platené nájomcom ako daňový náklad pri operatívnom a finančnom leasingu - Fekete, Imrich
Zahrnutie nájomného do daňových nákladov. Splátky z nájomného. Podmienky pre zahrnutie nájomného za finančný leasing a operatívny leasing do daňových nákladov. Doba odpisovania podľa odpisových skupín a minimálnej doby trvania leasingu. Zahrnutie nájomného za osobné automobily do nákladov po 1.4.1995.