Aký je štátny rozpočet SR na rok 1996? 1 - Baránik, Michal
Kľúčové parametre tvorby štátneho rozpočtu (ŠR) SR. Funkcie ŠR. Priority hospodárskej politiky vlády SR na r. 1996 vo vzťahu k ŠR. Nová metodika zostavovania ŠR, totožná s krajinami EÚ. Vyváženosť a kontrola ŠR. Návrh na rozdelenie prírastku výdavkov ŠR.