Nad rozpočtovým receptom na rok 1996
Najzávažnejšie časti štátneho rozpočtu na r. 1996: bilancia príjmov a výdavkov ŠR, výdavky jednotlivých kapitol ŠR, príjmy jednotlivých kapitol ŠR, záväzné limity dotácií miestnym rozpočtom.