Dokument - Makarová, M.
Zmluva medzi vládou Slovenskej republiky a vládou Poľskej republiky o zamedzení dvojitého zdanenia v odbore daní z príjmov a z majetku, ktorá sa začne uplatňovať od 1.1.1996. Výklad jednotlivých ustanovení zmluvy.