Náhrady cestovných výdavkov a daň z príjmov fyzických osôb - Piršelová, Dagmar
Započítavanie prijatých náhrad cestovných výdavkov do daňového základu v súvislosti s výkonom činnosti, z ktorej plynú daňovníkovi zdaniteľné príjmy. Definícia pracovnej cesty a pravidelného pracoviska. Analýza konkrétnych prípadov.