Podmienky oslobodenia príjmu z predaja nehnuteľnosti - Faiglová, Svetlana
Oslobodenie príjmov z predaja nehnuteľností. Príjmy z predaja bytu alebo obytného domu s najviac 2 bytmi. Príjmy z predaja nehnuteľností, ktoré boli predmetom podnikania daňovníka. Príjmy z predaja nehnuteľností, v ktorých daňovník podnikal, vykonával samostatnú zárobkovú činnosť alebo ich prenajímal. Príjmy z predaja nehnuteľností na základe zmluvy o budúcom predaji. Príjmy z predaja nehnuteľností vydané podľa osobitných predpisov.