Zdanenie odmeny za vynález - Fekete, Imrich
Odmena zamestnanca za vykonanú vynálezcovskú činnosť a zdanenie tejto odmeny. Historický výklad problematiky zdanenia vynálezu pred 1.1.1993. Autentický výklad, ktorý vyplýva z dôvodovej správy k zákonu č.286/1992 Zb. o daniach z príjmov.