Seznam bank. 1
Zoznam bánk s povolením pôsobenia v Českej republike, stav k 1.6.1995. Adresy bánk - banky s čiastočnou zahraničnou majetkovou účasťou, špecializované banky, banky so stopercentnou zahraničnou majetkovou účasťou, dcérske spoločnosti zahraničných bánk.