Západoevropské bankovnictví - Košťák, V.
Úroveň a štruktúra bankovníctva v jednotlivých krajinách západnej Európy. Hodnotenie bánk podľa výšky kapitálu a aktív v prepočte na jednu poprednú banku. Početnosť peňažných ústavov v západnej Európe. Typy bánk v SRN. Predpokladané problémy západoeurópskych bánk pri prechode na menovú úniu.