Budou úvěrová družstva konkurencí bankám? - Machala, Karel
Rozvoj finančného sektoru v Českej republike. Nový zákon o sporiteľniach a úverových družstvách (ÚD). Dôvody založenia úverových družstiev, ich konkurencia bankám. Bezpečnosť fungovania ÚD. Skúsenosti z financovania v USA formou tzv. Credit Unions. Činnosť a budúci vývoj úverových družstiev v Českej republike.