Správa o menovom vývoji SR v 1. polroku 1995. 1
Správu o menovom vývoji v SR v 1. polroku 1995 schválila Banková rada NBS 24.8.1995. Prezentácia menového vývoja zahŕňa menové ciele (vývoj inflácie, vývoj devízových rezerv), menové inštrumentárium (peňažná zásoba, úvery, úrokové miery) a menové prostredie (rozpočtové hospodárenie, platobná bilancia, zahraničné úvery, dlhová služba, veriteľsko-dlžnícka pozícia sektorov ekonomiky). Ciele a realizácia menovej politiky. Pokračovanie v č. 46/1995.