Východ SRN: pět let po smrti DDM - Machala, Karel
Dôsledky menovej únie východného a západného Nemecka 1.júla 1990. Sila marky. Rozdielna životná úroveň východného a západného Nemecka. Situácia na trhu práce - kartelizácia. Transfery peňazí západ-východ SRN.