Aj dlhopisy FNM budú podliehať investorskému riziku - Kováčik, J.
Dlhopis FNM je neštandardným typom obligácie. Tri varianty obligácií a rozpis ich finančných tokov. Hodnotenie investície do dlhopisu - vnútorná výnosová miera (IRR), čistá súčasná hodnota. Riziko a výnos obligácie (graf).