Burza - trh trhov - Martinová, G.
História pojmu burza. Definícia burzy. Druhy búrz podľa nemeckej odbornej literatúry: 1. burzy tovarov (delia sa na burzy produktov a burzy tovarov na termín), 2. burzy cenných papierov, 3. burzy devíz (deriváty).