Burzovnictví - rozvojové tendence - Štalmach, P.
Pojem burzovníctvo. Základné princípy činnosti burzových trhov a burzových obchodných systémov. Desať základných téz determinujúcich budovanie vyspelých burzových trhov. Burzovníctvo v ČR (založenie Burzy cenných papierov Praha v r. 1993) a tendencie jeho ďalšieho rozvoja.