Firmy a kapitálový trh
Druhá vlna kupónovej privatizácie. Nemecké banky na Slovensku. Kapitálové trhy v strednej Európe. Kapitálový trh v ČR. RM-Systém Slovakia. Burzy. Komodity na svetových trhoch - farebné kovy, zlato, striebro, kukurica, ropa a ropné produkty. Databanka.