Firmy a kapitálový trh
Štát v minulom roku nevyužil potenciál kapitálového trhu. Majoritní akcionári Chempiku, a.s. Bratislava eliminovali vplyv minoritného zahraničného akcionára. Operácie s dlhopismi FNM sa budú uskutočňovať na trhu RM-Systému Slovakia. RM-Systém Slovakia. BCP Bratislava. Peňažné a devízové trhy. Zlá finančná situácia Ekoagrobanky. Firmy a kapitálové trhy vo svete. Komodity na svetových trhoch: farebné kovy, zlato, striebro, cukor, ropa a ropné produkty. Databanka.