Firmy a kapitálový trh
Výber z obsahu prílohy: Svet firiem očami slovenských a českých médií. Kupónová privatizácia - vláda pokračuje v redukovaní zredukovaného. Zmrazením transformácie elektroenergetiky a plynárenstva sa druhá vlna privatizácie redukuje o jednu tretinu. Východoeurópske trhy stagnujú, dôvera v región slabne. Komodity na svetových trhoch.