Firmy a kapitálový trh
Z obsahu pravidelnej sekcie: Svet firiem očami slov. a čes. médií. Volkswagen je najväčším zahraničným investorom na Slovensku. Ako sa budú zaraďovať emisie cenných papierov na trh RM-Systému Slovakia. Český trh postihla akvizičná horúčka. Akcie vo východnej Európe klesajú. Prosperita made in Japan - tradície a moderna. Priamy predaj akcií Slovnaftu pod kritikou EBOR. Trh s cennými papierami - RM-Systém Slovakia, BOB Bratislava, BCP Bratislava. Komodity na svetových trhoch (pšenica). Ropa a ropné produkty na svetových energetických burzách.