Odvětvové hodnoty P/E ratia - Capouch, P.
Porovnanie vývoja českého kapitálového trhu s ostatnými kapitálovými trhmi a porovnanie ohodnotenia konkrétnych akcií s porovnateľnými titulmi na trhu. Odvetvové hodnoty P/E ratia. Vývoj odvetvového P/E pre vybrané odvetvia v ČR v r.1995.