Predpoklad - prvé prevody dlhopisov FNM už v tomto polroku - Huttová, Darina
Použitie dlhopisov FNM SR podľa zákona č.92/1991 Zb. o veľkej privatizácii. Organizácia obchodov s dlhopismi. Priama kúpa, predaj a darovanie dlhopisov. Výmena dlhopisov za akcie.