Vstup investorov a významné zákazky dvíhajú ceny akcií českých firiem - Vechter, Juraj
Vývoj investícií a cien akcií v troch významných českých podnikoch: Merkuria, a.s. Praha, SEPAP, a.s. Štětí a Škoda, a.s. Praha.