Výpočet likvidity aktiva obchodovaného v periodické aukci BCPP. 1 - Brada, J.
Skúmanie portfolia zloženého z cenných papierov (CP), ktoré sú obchodované prostredníctvom periodickej aukcie v AOS (automatizovaný obchodný systém) BCP Praha: 1. očakávaný výnos CP, 2. riziko zmeny výnosu CP, 3. likvidita CP. Pokračovanie v č. 1/96.