Úschovní listy GDR na české akcie - Hlinomaz, P.
Existencia úschovných listov na zahraničnom kapitálovom trhu (GDR - Global Depositary Receipt) a postavenie spoločnosti na kapitálovom trhu v Českej republike. Definícia úschovných listov, ich základné vlastnosti a mechanizmus ich fungovania. Základné podmienky obchodovania s GDR na strane emitenta, investora, depozitnej a investičnej banky. Tvorba ceny GDR. Možný vplyv GDR na český kapitálový trh.