Úrokové sadzby a ich vývoj v Slovenskej republike Príloha Hospodárskych novín
Závery, ktoré vyplývajú z prehľadu úrovne úrokových mier v SR. Úrokové sadzby z netermínovaných a termínovaných vkladov, priemerné úrokové miery z úverov a vkladov.