Monitor stavu hospodárstva Slovenskej republiky za november 1995. 1
Základné tendencie vývoja vo vybraných úsekoch hospodárstva SR v novembri 1995. Základné ukazovatele vývoja hospodárstva SR: ceny a inflácia, životné náklady, nezamestnanosť, zahraničný obchod, kurzy devízových prostriedkov, vlastnícka štruktúra hospodárstva SR, štátny rozpočet. Vývoj spotrebiteľských cien vybraných výrobkov.