Pět důvodů proč věřit francouzské ekonomice
Príčiny dôvery vo francúzsku ekonomiku podľa francúzskeho ekonomického týždenníka Le Revenu. Priaznivá politika zamestnanosti, priaznivá obchodná bilancia, vývoj exportu - dôvody záujmu zahraničných investorov.