Východní Německo se ještě bez západních peněz neobejde
Tempo hospodárskeho rastu východnej časti Nemecka. Informácie nemeckého hospodárskeho inštitútu IFO. Hlavný motor východonemeckej ekonomiky. Hlavné problémy východonemeckej ekonomiky. Vývoj východonemeckého hospodárstva v období 1991-1994 v tabuľke.