Štatistická správa o porovnaní ekonomického vývoja krajín strednej Európy
Štatistickú správu o porovnaní ekonomického vývoja SR s vývojom v ČR, Maďarsku a Poľsku v rokoch 1993, 1994 a v 1. polroku 1995 uverejnil Štatistický úrad SR. Porovnanie týchto ukazovateľov: hrubý domáci produkt na obyvateľa, reálne mesačné mzdy, miera nezamestnanosti, index spotrebiteľských cien, zahraničný obchod, štátny rozpočet, výmenné kurzy, zahraničný dlh a zahraničný dlh na jedného obyvateľa.