Priemyselná politika. 3
Odvetvia dôležité pre udržanie budúceho rozvoja priemyslu (priemysel textilný, odevný, sklársky, bižutérny, výroba usní a usňových výrobkov, výroba elektrických a optických prístrojov). Investičná náročnosť reštrukturalizácie. Podnikanie. Prierezové a odvetvové vládne rozvojové programy.