Východní Evropa v obtížné transformaci
Prechod východnej a strednej Európy k trhovému hospodárstvu je zložitejší, než sa predpokladalo. Rozsiahla chudoba a masová nezamestnanosť. Aktívna politika trhu práce - budovanie služieb zamestnanosti. Reštrukturalizácia ekonomiky. Odstránenie nezamestnanosti.