Optimistický výhled světového obchodu
Perspektívy vývoja svetového obchodu v najbližších desiatich rokoch podľa správy Svetovej banky. Tempo hospodárskeho rastu v Afrike, na Strednom východe a v bývalých socialistických krajinách. Stimulácia k ekonomickému rastu v rozvojových krajinách.