Eurotunnel zastavil splátky úroků
Tunel pod La Manche. História preklenutia kanálu. Politické dôvody. Príčiny finančných problémov súkromnej spoločnosti Eurotunnel pri stavbe tunela. Problém vlastníctva tunela. Využitie tunela. Problém dlhodobého financovania tunela medzi francúzskou a anglickou vládou.