Projekt perfektný, no ťažko realizovateľný - Horváthová, K.
Možnosti rozvoja cestovného ruchu v podunajskom regióne. Nedostatok financií. Výhody hraničnej polohy. Perspektívny zámer vytvoriť na tomto území trilaterálny park - centrum cestovného ruchu medzinárodného významu.