Riziká "výhodnej" dovolenky - Fischer, V.
Od r.1996 zastúpenie nemeckej cestovnej kancelárie Fischer Reisen na Slovensku. Cenová politika tejto kancelárie, ktorá ponúka od r. 1990 kvalitné služby aj v Českej republike.