Cesty do sveta - Rezeš, A.
Rozhovor s ministrom dopravy pôšt a telekomunikácií SR A. Rezešom o zámeroch ministerstva. Príprava programu vlády SR v dvoch oblastiach: dobudovanie diaľničnej siete a modernizácii železničnej siete. Spolupráca s mestami a obcami pri cestnej a železničnej výstavbe. Riešenie problémov v autobusovej doprave. Predpoklady rozvoja šírenia rozhlasového a televízneho signálu. Posúdenie kvality poštových služieb a úroveň komunikačných služieb. Koncepcia rozvoja spojov do roku 2000.