Vývoj konjunktury a cen vybraných surovin na světových trzích
Cenový vývoj priemyselných surovín a potravín v 3. štvrťroku 1995. Vývoj cien ropy, zemného plynu, uhlia, železných kovov, drahých kovov, neželezných kovov, priemyselných surovín poľnohospodárskeho pôvodu (bavlny, vlny, prírodného kaučuku), potravinárskych surovín (pšenice, kukurice, ryže, sójových bobov, mäsa, cukru, kávy, kakaa).