Vývoj na světových trzích komodit - listopad
Analýza svetového trhu s komoditami v novembri 1995. Pohyb cien ropy v súvislosti s politickými udalosťami vo svete a zahájením konferencie OPEC. Ceny zlata, niklu a olova. Spotreba hliníka v západnej Európe. Trh obilia a stav jeho zásob vo svete. Vývoj cien cukru, kukurice, kávy, kakaa. Svetové zásoby bavlny a podiel USA na nich.