Vývoj na světových trzích surovin v červenci
Analýza svetového trhu s komoditami v júli 1995. Obchodná aktivita nevýrazná. Ohrozenie svetových cien ropy kvôli dostatočným zásobám a stúpajúcej ťažbe. Cenové pohyby kovov. Trh poľnohospodárskych komodít. Pokles cien kávy, rast cien pšenice a kukurice. Prehľad cien jednotlivých kovov a poľnohospodárskych komodít v 2 tabuľkách. Grafický prehľad vývoja cien ropy, kovov, plastických hmôt.