Nová pravidla obchodu. 9 Dohoda o investičních opatřeních - Jung, Z.
Ustanovenia o cudzích investíciách v Charte ekonomických práv a povinností štátu podľa článku 2, ktorý stanovuje právo každého štátu regulovať zahraničné investície a vykonávať nad nimi právomoc v rámci národnej jurisdikcie. Aspekty cudzích investícií v ďalších medzinárodných dokumentoch. Investície a GATT. Uplatňovanie zákona o skúmaní cudzích investícií (Foreign Investment Review Act - FIRA).