Dopady pravděpodobného zhodnocení koruny - Machala, Karel
Termín zavedenia zameniteľnosti českej koruny v súvislosti s prejednávaním novely devízového zákona v českom parlamente. Oscilácia kurzu českej koruny. Miera zhodnotenia českej koruny a jej vplyv na jednotlivé hospodárske veličiny - platobnú bilanciu, bilanciu služieb, kapitálový účet, úrokové sadzby, infláciu a pozíciu bánk v ČR.