Informační podpora vývozu Infocentrum CVEV - klade důraz na aktuálnost a ověřená fakta - Štouračová, Judita
Rozhovor s riaditeľkou Centra vonkajších ekonomických vzťahov (CVEV) J. Štouračovou o výsledkoch činnosti Infocentra - sekcie CVEV. Infocentrum vzniklo na podklade požiadaviek exportérov pri zabezpečovaní informačných a poradenských služieb pred ich vstupom na zahraničné trhy. Zhromažďovanie informácií o zahraničných tendroch a projektoch. Spracovávanie teritoriálnych informácií. Získavanie potrebných štatistických údajov pre vývozcov. Komoditné informácie. Colné a dovozné predpisy v cudzích krajinách.