Slovinsko - nielen rozprávka o hospodárskom úspechu - Čuk, J.
Predseda Hospodárskej komory Slovinskej republiky Jožka Čuk o medzinárodných hospodárskych vzťahoch Slovinska po osamostatnení. Možnosti spolupráce Slovinska so Slovenskom v prepojení na obchodné a priemyselné komory. Hodnotenie slovinského hospodárstva z pohľadu makroekonomických ukazovateľov.