Bílá kniha a integrace střední Evropy do EU
Pravidlá pre prípravu pridružených krajín strednej a východnej Európy na začlenenie do vnútorného trhu Európskej únie - Biela kniha. Zmysel Bielej knihy. Všeobecná časť Bielej knihy. Zmluva o založení Európskeho spoločenstva a definícia vnútorného trhu EÚ. Spoločné právne normy v rámci EÚ. Smernice pre voľný pohyb tovaru, služieb, osôb, spoločností a kapitálu. Pravidlá pre hospodársku súťaž.