Kuba: Lákanie zahraničných investorov - Zbudila, M.
Dohoda o hospodárskej spolupráci na rusko-kubánskom summite v októbri 1995. Charakteristika hospodárskej situácie Kuby. Kuba potrebuje zahraničný kapitál.